SZÁRAZ VÖRÖSBOR
Borleírás
Rubinvörös a pohárban, illatában a cseresznye, a piros gyümölcsök és a rózsabors jegyei dominálnak, amelyeket fűszerpaprikás jegyekkel egészülnek ki. Vibráló ízvilág, kifinomult tanninok és hosszú gyümölcsös lecsengés.
Fogyasztási javaslat
Tökéletesen passzol a tipikus magyaros, paprikás fogásokhoz, pörköltekhez, grillhúsokhoz és más fűszeres ételekhez. Fogyasztási hőmérséklet: 14-16°C
Borkészítés és érlelés
A leszüretelt szőlő azonnal a feldolgozóba került, ahol gondos válogatást követően bogyóztuk. Az alkoholos erjedés rozsdamentes acéltartályokban, 28 °C-on szabályozott hőmérsékleten 14-16 napig zajlott, ezután kíméletesen préseltük az alapanyagot. A malolaktikus erjedés befejeztével a bor hét tölgyfahordóba kerül, ahol 12 hónapig érlelődik.
3 000 Ft
7164 Bátaapáti,
Hűvösvölgy u. 4. Magyarország